Confidentialitate

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul srgm.ro de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in cotinuare in acest document "utilizator").

Accesand sau utilizand website-ul srgm.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului srgm.ro sunt proprietatea SRGM ONG.si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Drepturile utilizatorului srgm.ro
Utilizatorul srgm.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului srgm.ro
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul srgm.ro trebuie adresate catre Echipa srgm.ro folosind pagina de contact.
Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate in deplina confidentialitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai organelor statului abilitate in acest sens la cererea acestora.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Clauze de neraspundere
Site-ul srgm.ro are un continut informativ.
Site-ul srgm.ro poate folosi informatii din mai multe surse aflate in afara controlului SRGM ONG., pentru care aceasta societate nu isi poate asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din parteaSRGM ONG. .
SRGM ONG. nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului srgm.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Opiniile exprimate in blog/forum sau in comentariile din paginile site-ului apartin celor care le inregistreaza, si nu reprezinta pozitia oficiala a proprietarului acestui site.
SRGM ONG. nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Descarcarea documentelor in format electronic
Sectiunile de downloadare a documentelor in format electronic sunt realizate respectand legea drepturilor de autor.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare
SRGM ONG. poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor SRGM ONG. si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului srgm.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Sponsori

Parteneri