Congresul reunit al SROGEN si SRSOP Oftalmogenetica 2018

Congresul reunit al SROGEN si SRSOP, editia a II-a, Brasov, 31 mai-02 Iunie 2018

Stimati colegi,

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca, a doua editie a  Conferintei Nationale a Societatii Romane de Oftalmogenetica-SROGEN, va avea loc in perioada 31.05-02.06.2018, in Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

Aceasta editie va fi organizata impreuna cu Societatea Romana de Strabologie-SRSOP, intr-o sesiune reunita a celor doua asociatii profesionale partenere.

La manifestarea stiintifica pe care o vom organiza vor participa nume cunoscute pe plan mondial din domeniile strabologiei, oftalmopediatriei si geneticii oftalmologice.
Alaturi de acestea vor fi cele mai de seama nume ale profesionistilor romani din domeniu.

Va invitam sa pregatiti din timp lucrari stiintifice proprii, valoroase si originale.
In aceeasi perioada va avea loc tot in Brasov si Salonul National de Optica si Optometrie.
Vom avea prilejul de a imbina cunostintele stiintifice teoretice cu deprinderile practice ale corectiei optice. Totodata ne vom cunoaste si vom strange relatiile printr-o reuniune comuna nocturna a participantilor la cele doua manifestari.

Acesta conferinta se adreseaza, in egala masura, medicilor oftalmologi, geneticieni, pediatri, endocrinologi, medicilor de familie, biologilor, chimiștilor/biochimiștilor, specialiștilor sau celor aflați în program de pregătire, precum si oricaror alte persoane interesate de bolile oculare de cauză genetică.
 

Pe masura ce programul manifestarii stiintifice se va cristaliza, vom publica noutatile pe site-ul: http://www.srogen.ro/.

Înapoi

Documente

Program_congres_Oftalmogenetica_Brasov_2018.pdf

Sponsori

Parteneri