Prima Conferință Naţională de Oftalmogenetică

Dragi prieteni şi colegi,

Ne revine deosebită plăcere de a vă invita la Prima Conferință Naţională de Oftalmogenetică cu participare internațională care se va desfășura la Timișoara, sâmbătă 22 aprilie 2017.

Oftalmogenetica este o ramură transdisciplinară, focusată pe studiul patologiei oculare de cauză genetică. În țara noastră, această abordare este nouă. Apariția Societății Române de Oftalmogenetică și bună sa colaborare cu SRGM (Societatea Română de Genetică Medicală) își propune ca, prin organizarea acestei prime conferințe, să deschidă noi perspective în acest domeniu. Această conferință se adresează medicilor geneticieni, oftalmologi, pediatri, endocrinologi, medicilor de familie, biologilor, chimiștilor/biochimiștilor, specialiști sau aflați în program de pregătire, tuturor celor interesați de bolile oculare de cauză genetică.

Participanții la conferință vor avea ocazia să cunoască Timișoara, unul dintre cele mai frumoase și importante orașe din România, desemnat Capitală Culturală a Europei pentru anul 2021, Timișoara este primul oraș din Europa iluminat electric și locul de unde a început revoluția anticomunistă din decembrie 1989.

Prezența distinșilor noştri invitați din străinătate și a dumneavoastră ne onorează și ne oferă un motiv în plus să credem că această conferință își va atinge finalitatea dorită.
Petru mai multe informaţii vă invităm să descărcaţi primul anunţ si detalii despre principalii lectori ai conferinţei, urmand link-urile de mai jos sau pagina Societatii: www.srogen.ro

Evenimentul este creditat cu 6 credite EMC.

Vă aşteptăm cu drag, Prof Dr. Maria Puiu
Președinte Societatea Română de Genetică Medicală
Dr. Florina Stoica
Președinte Societatea Română de Oftalmogenetică

Înapoi

Fotografii

Documente

Conferinta_oftalmogenetica.pdf

Conferinta_Oftalmogenetica_CV_lectori.pdf

PROGRAM_Conferinta_Oftalmogenetica_2017.pdf

Sponsori

Parteneri