Sponsori

ORPHAN EUROPE
Orphan Europe, parte a grupului Recordati, este o companie farmaceutică unică concentrându-se pe cercetarea și dezvoltarea de medicamente orfane, din 1990. Pacientii si familiile lor sunt esențiale pentru planificarea, gândirea și acțiunile companiei.

Gânduri mari pentru persoanele cu boli rare

Tot ceea ce facem este condus de nevoile persoanelor care au o boală rară:
Echipa noastra împărtășește convingerea că fiecare persoană cu o boală rară are dreptul la cel mai bun tratament.
Avem aproape 25 de ani de experiență în aducerea medicamentelor orfane pe piata pentru bolile rare: 7 produse pana in prezent cu mai multe în curs de dezvoltare.
Ajutăm la crearea, și lucrăm alături de rețele globale de pacienți, grupuri de pacienți, experți, profesioniștii din domeniul sănătății, oameni de știință, factorii de decizie politică și autoritățile de reglementare.
Avem în jur de 130 de angajați în 15 de țări, și planuri de extindere în continuare în întreaga lume.
Avem experiență de neegalat în jurul dezvoltării de studii clinice pentru medicamente orfane și în cerințele de reglementare de specialitate.
Infrastructura noastră a fost dezvoltată pentru nevoile noi de producere, ambalare și distribuire a unui număr foarte mic de produse de specialitate pentru oamenii din întreaga lume.
Orphan Europe sa angajat să îmbunătățească diagnosticul și managementul bolilor rare prin munca de educație și Orphan Europe Academy.

Vizitați pagina: www.thinkporphyria.org

 


GENZYME
Genzyme este dedicat descoperirii și furnizării de terapii de transformare pentru pacienţii boli cu rare și nevoi speciale medicale nesatisfăcute, oferind speranță unde nu a existat niciuna înainte.
Genzyme a fost un pionier dezvoltarea și furnizarea de terapii de transformare de peste 30 de ani. Fondată în 1981, în Boston, Massachusetts, Genzyme a evoluat de la un mic start-up, cu doar o mână de angajați la una dintre cele mai mari companii de biotehnologie. Achiziționata de către Sanofi în 2011, compania Genzyme acum beneficiază de resursele uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice, cu un angajament comun de a îmbunătăţi viaţa pacienţilor.

Vizitati pagina web aici


 

SC AGILROM SCIENTIFIC SRL

SC AGILROM SCIENTIFIC SRL este distribuitorul oficial in România al companiei americane AGILENT TECHNOLOGIES şi are ca domeniu de activitate distribuţia de echipamente, metode, consumabile şi reactivi de laborator.
Înfiinţată în anul 1992, AGILROM SCIENITIFIC a reuşit sa ajungă una dintre cele mai importante firme in domeniul serviciilor şi comerţului cu instrumente de laborator, având in acest moment un portofoliu foarte variat de peste 100 modele de instrumente.
AGILENT TECHNOLOGIES, prin Divizia de Genomică, este unul dintre liderii mondiali în ceea ce priveşte tehnologiile genomice, furnizând o gamă largă de soluţii pentru analiza acizilor nucleici:
-sisteme automate de electroforeză pentru controlul calitativ al acizilor nucleici în protocoalele de microarray şi secvenţiere: 2100 Bioanalyzer şi 2200 TapeStation;
-soluţii complete de PCR şi qPCR: 8800 SureCycler Thermal Cycler si Aria Mx qPCR system;
-mutageneză şi clonare;
-portofoliu complet de microarray cu aplicaţii pentru analiza nivelului de expresie genică, al microARN, analiza exonilor, analiza aCGH şi aCGH+SNP etc.
-metode de preparare a probelor pentru secvenţierea de noua generaţie: SureSelect şi Haloplex
AGILENT TECHNOLOGIES este liderul mondial pentru analiza arrayCGH, precum şi pentru prepararea probelor pentru secvenţierea de noua generaţie NGS, prin metodele SureSelect şi Haloplex.
Utilizând Soluţiile Integrate de Spectrometrie de Masă oferite de către AGILENT TECHNOLOGIES prin intermediul AGILROM SCIENTIFIC puteţi beneficia de soluţii complete de analize omice – GENOMICĂ, TRANSCRIPTOMICĂ, PROTEOMICĂ, METABOLOMICĂ.

Vizitati paginile web:www.agilrom.ro, www.agilent.com si www.genomics.agilent.com

 

CARL ZEISS si METASYSTEMS

Microscoape optice Carl Zeiss si sisteme complete de analiza avansata pentru FISH si cariotipare de la MetaSystems

 
Vizitati paginile web:  www.zeiss.ro si www.metasystems-international.com

 

 BLUEPRINT GENETICS

Bluerint Genetics este o companie de expertiză în genetică care oferă servicii complete de testare genetică şi are sedii la Helsinki, San Francisco și Dubai. Compania pune la dispoziție cele mai complete analize clinice NGS de pe piață prin secvențiere de înaltă acuratețe și calitate ridicată pentru declarațiile medicale.
Oferă un acces ușor și rapid la rezultate, fără a compromite calitatea. Se mândresc cu transparentă cu privire la calitatea de secvențiere și de stabilire a prețurilor, dar şi cu disponibilitatea de a împărtăși datele din NGS. Oferă un portofoliu de testare foarte cuprinzător, acoperind mai mult de 2.000 de gene cu platforma NGS, oferind mai mult de 400 de teste, inclusiv paneluri NGS și analiza deleție/duplicaţie precum și analiza întregului exom, şi analiza CNV.
Tehnologiile companiei includ OS-Seq, o tehnologie de secvențiere direcționată, dezvoltată la Stanford şi publicată în Nature. Acest lucru le permite să ofere secvențiere cu o acoperire foarte mare, la un cost redus. Raportul de validare rezumă punctele forte ale calității de secvențiere. În scopul de a oferi de înaltă calitate și o interpretarea clinică a rezultatelor de secvențiere, compania rulează o mare platformă de date genetice, de la IBM Watson (platforma CLINT).
Blueprint Genetics aduce cunoștințe genetice în domeniul medical de masă, promovând eficiența costurilor fără a compromite vreodată calitatea. Compania lucrează în prezent cu mai mult de 180 de spitale din peste 20 de ţări şi face eforturi în fiecare zi pentru a face cunoștințele genetice acționabile mai ușor accesibile pentru comunitatea medicală.

Vizitați pagina: www.blueprintgenetics.com

 

Sponsori

Parteneri