Tabara de vara: Examinarea alternativelor la leadership Timisoara 2017

EXAMINAREA ALTERNATIVELOR DE LEADERSHIP/FOLLOWERSHIP ÎN SECOLUL 21
Timisoara 2 2 - 2 6  octombrie 2 0 1 7, tabără organizată de European Health Futures Forum EHFF

link eveniment EHFF


Într-un moment în care populismul se ridică constant în întreaga lume, ne este prezentată o oportunitate unică și interesantă de a pune la îndoială înțelegerea clasică a conducerii ca o cale de urmat și de a discuta care sunt modelele de "conducere" alternative care să ne ghideze în viitor. Cu accent pe inovație prin cocreație, vom explora noi abordări ale angajamentului dintre "adepți" și "lideri" în modele democratice, educație, ocuparea forței de muncă și medii sociale.
Pentru mai multe informații despre taberele de vară, vă rugăm să ne contactați la
events@good-governance.org.uk

EXPLORAREA DINAMICII LEADERSHIP VERSUS FOLLOWERSHIP
Programul este conceput pentru a încuraja discuțiile și activitățile de grup, precum și oportunitățiile pentru auto-reflecție individuală

Au fost identificate trei sub-teme care vor ghida tabara de vara:

Educația ca un catalizator pentru urmași
Educația este un element-cheie al dezvoltării personale. Cu toate acestea, educația poate fi adesea influentată de părtinire sau agendă politică:
• Cum ne poate educa Timișoara, având în vedere semnificația ei istorică ca locul de naștere al Revoluției Anticomuniste Române și ca un loc în care cetățenii sai au trăit sub un regim comunist de lungă durată?
Adesea este recunoscut faptul că istoria este scrisă de cei care au câștigat:
• Ce influență are educația noastră asupra punctelor de vedere pe care le împărtășim de multe ori asupra altora și cum se reflectă istoria României în Timișoara modernă?

Cetățeanul ca agent de schimbare
Cetățeanul construiește, ocupă și definește orașul care îl înconjoară:
• Cum acționează arhitectura diversă, arta stradală și evenimentele organizate în Timișoara ca o sursă de inspirație atât pentru adepți, cât și pentru lideri?

Leadershipul politic într-un peisaj în schimbare
Partidele politice sunt adesea formate ca urmare a nevoilor populației locale. Acest fenomen este un subiect comun în peisajul politic românesc și internațional. Aici, modelul tradițional de lideri-adunători-adepți este inversat.


CHELTUIELI
Tabara de vară este finanțată de taxele participanților. Pentru cheltuielile locale, inclusiv mesele si calatoriile locale, participanțiii vor plăti o taxă de 250 EUR. Transportul si cazarea vor fi plătite de către participanți.

ÎNREGISTRAREA
Vă rugăm să vă înregistrați prin e-mail la: emily.taylor@good-governance.org.uk. Mailul ar trebui să includă numele dvs., adresa de e-mail, titlul, ocupatia, organizația și informațiile despre factură (adresa de facturare).
Mai aproape de data evenimentului, vă vom direcționa către site-ul GGI, care va conține informații despre sugestiile de cazare, transport până în Timișoara.

REZULTATE
• Un raport care va fi prezentat la GGI’s Festival of Governance 2017
• Auto-descoperire, creștere personală și reflecție care va avea influență asupra abordării dvs. față de cariera dvs.

Înapoi

Documente

Summercamp_brochure.pdf

Sponsori

Parteneri