Ziua Bolilor rare 2018 -evenimente organizare de SRGM

Conferinta nationala de Ziua Bolilor Rare va fi organizata de Asociaia Prader Willi din România în parteneriat cu Societatea Româna de Genetica Medicala, la Bucuresti, Hotel Capitol, in data de 28 februarie 2018. Tema zilei este implicareea pacientilor in cercetarea din bolile rare. Gasiti mai jos programul evenimentului.

Asociaia Prader Willi din România în parteneriat cu Societatea Româna de Genetica Medicala, Societatea Româna de Oftalmogenetica, va invita la  Cursul “Managementul Sindromului Prader Willi” la Timioara, în zilele de 26-27.02.2018, Hotel „Reghina Blue”. Evenimentul face parte din Campania Ziua Bolilor Rare 2018 si beneficiaza de participarea unor experti din Danemarca si Germania iar participarea este gratuita. Gasiti mai jos invitatia si programul evenimentului.


De asemenea, va invitam sa participati la evenimentul "Ziua Bolilor Rare 2018" in data de 28 februarie incepand cu ora 15 la Clinica Polisano str Izvorului nr 1A, Sala de conferinte etaj 7. Sibiu. Gasiti mai jos invitatia la eveniment

Înapoi

Fotografii

Documente

agenda-curs-Sdr_Prader_Willi-2018.pdf

Conferinta_Ziua_Bolilor_Rare_Sibiu_2018.pdf

invitatie-ZBR-2018-timisoara-pdf.pdf

Program_conferinta-ZBR_Bucuresti_2018.pdf

Sponsori

Parteneri