Vânzări online pe I...
 
Notifications
Clear all

Vânzări online pe Instagram

 

Marten
(@marten)
Membru Distins
Joined: 11 luni ago
Posts: 12
Topic starter  

Bună ziua tuturor! Am un mic atelier de croitorie și vreau să-mi vând creațiile online prin Instagram. Am un cont personal, dar nu știu exact cum să-l optimizez pentru vânzări. Aveți sugestii?


Quote
garron
(@garron)
Membru Distins
Joined: 11 luni ago
Posts: 14
 

Salutare! Deschiderea unui atelier de croitorie online este o idee minunată! Pentru a-ți optimiza contul Instagram https://www.smm-world.ro/cump%C4%83ra-urm%C4%83ritori-tiktok pentru vânzări, îți sugerez să faci câteva lucruri. În primul rând, transformă-ți contul într-unul de business pentru a accesa instrumente suplimentare de analiză și promovare. Apoi, postează fotografii de înaltă calitate ale creațiilor tale, evidențiind detalii și calitatea muncii tale. Folosește descrieri captivante și includerea hashtag-urilor relevante pentru a atrage potențiali clienți. De asemenea, explorează opțiunile de colaborare cu influenceri din industria modei pentru a-ți crește expunerea. Cu o strategie bine pusă la punct, vei vedea cum vânzările tale online vor crește!


ReplyQuote
Marten
(@marten)
Membru Distins
Joined: 11 luni ago
Posts: 12
Topic starter  

Deschiderea unui atelier de croitorie online este o modalitate excelentă de a-ți împărtăși talentul cu o audiență mai largă. Sfaturile de mai sus sunt foarte utile pentru a-ți optimiza contul de Instagram și a atrage clienți.


ReplyQuote
garron
(@garron)
Membru Distins
Joined: 11 luni ago
Posts: 14
 

Aș dori să subliniez importanța calității conținutului. Postările tale de pe Instagram ar trebui să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual și informative. Folosește fotografii și videoclipuri de înaltă calitate care demonstrează abilitățile tale de croitorie De asemenea, este important să fii consecvent. Postează regulat conținut nou pentru a menține interesul publicului tău.


ReplyQuote
Share:
Close Menu