Conferința Națională de Pediatrie – Ediția 2022

Conferința Națională de Pediatrie – Ediția 2022

Stimaţi şi distinşi lectori,

Vă transmitem invitaţia oficială pentru Conferinţa Naţională de Pediatrie – Ediţia 2022.

Invitaţie

 În perioada 6 – 9 aprilie 2022, are loc Conferința Națională de Pediatrie – Ediția 2022.

Ţinând cont de condiţiile impuse de pandemia COVID-19, Conferinţa Naţională de Pediatrie 2022 se va desfăşura online şi hibrid, similar ediţiilor din 2020 şi 2021, care au reprezentat o premieră pentru conferinţele ştiinţifice desfăşurate în România.

Programul Științific cuprinde următoarele categorii: ConferințeSimpozioaneComunicări Orale și Postere.
Conferințele abordează teme de larg interes pentru practica pediatrică, precum și aspecte de actualitate din aria patologiei copilului. La Comunicări Orale și Postere sunt prezentate studii clinice și experimentale din domeniul pediatriei. Este încurajată participarea medicilor tineri, doctori în medicină sau doctoranzi, precum și a altor medici angajați în echipe de cercetare medicală, cu experiență proprie.

Am fi deosebit de onorați dacă veți accepta să susțineți științific acest eveniment, dacă agenda dvs. vă permite. În acest sens, vă rugăm să propuneți o temă din domeniul preocupărilor dvs.

Participarea dvs. va contribui major la creșterea calității științifice a acestei ediții a Conferinței. În același timp, vă rugăm să încurajați participarea colaboratorilor dvs. la Comunicări Orale și Postere.  

Notă: Durata expunerii pentru o lucrare de tip conferinţă este de 20 de minute, iar pentru comunicări orale şi postere durata este de 8 minute.

Lucrările se publică în rezumat, în limba română și/sau engleză, în format tipărit în revista acreditată CNCS/CNCSIS B+ și BDI. 

Calendar
Titlul (de lucru) al expunerii se trimite până miercuri, 2 februarie 2022*
Rezumatul** și titlul final se trimit până miercuri, 2 martie 2022*.        
Înregistrarea video a lucrării*** se trimite până miercuri, 16 martie 2022*.

* În condițiile nerespectării termenelor menționate, nu vom avea posibilitatea să includem lucrarea în programul Conferinţei.
** Rezumatul poate fi redactat în română (folosind diacriticele românești) sau în engleză, cu respectarea următoarei succesiuni: titlul, autorii, afilierile. Textul trebuie să se încadreze în limita a 1.500 de semne tipografice.
*** Înregistrarea video poate fi realizată în Power Point sau în Zoom şi se trimite prin wetransfer la adresa anca@amaltea.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Prof. Dr. Doina Anca PLEȘCA                                       
Președinte Conferință          
Prof. Dr. Oana Cristina MĂRGINEAN        
Co-Președinte Conferință       
Prof. Dr. Adrian GEORGESCU        
Co-Președinte Conferință

Contact organizatoric

Dr. Anca Haldan – tel.: 0742.155.512

Pentru mai multe detalii, accesați:
https://cnped.ro/2022/

Lasă un răspuns

Close Menu